Ce să și faci…când te bate sesiunea

Ce să și faci…când te bate sesiunea

Cinci (cât sperăm să luați în examene) metode de a supraviețui în sesiune.

Nu ai învățat niciodată pentru un examen important din viața ta? Clar nu e momentul nici acum. Conform zicalei „locul nepotrivit în momentul nepotrivit”, adică niciodată nu o să existe un moment potrivit pentru asta, se găsesc lucruri mult mai bune de făcut decât să stai să tocești ceva ce nu o să înțelegi niciodată. Sooo… ne-am gândit să vă dăm câteva sfaturi de a ieși triumfători din orice sesiune (Baftă celor din anul 3 care au licența anul acesta și nu au încă subiect).

1. Apucă-te de cel mai lung serial pe care-l găsești

 Să aibă cel puțin 9 sezoane, să te țină busy un timp. După ce-l termini și nu vrei să te apuci de alt serial pentru că ești în sesiune și ai de învățat, te poți uita la toate filmele de pe Netflix, la „Schimb de mame”, „Comandă la mine”, „7 ani de masă” și absolut tot ce găsești la recomandate pe Youtube. Știm că te simți vinovat că ai de învățat si teme de trimis, dar vorba aia…Ce să și faci…

how i met your mother barney GIF

2. Ieși în club, fă-ți abonament la sală, înscrie-te la cursuri de tango

Știm, ți s-au mai spus lucrurile astea…să le faci cât timp ești la facultate, să cunoști oameni, să-ți faci prieteni, și mai știm că viața de student e grea, că vorba aia, „mi-a rămas prea multă lună la sfârșitul banilor”. DAR nu că e momentul perfect să faci toate lucrurile astea în sesiune, e chiar recomandat, pentru că toate experiențele și amintirile pe care ți le faci în timpul sesiunii sunt mult mai intense. Chiar dacă nu o să-ți mai amintești nimic, nu-i bai, nimeni nu-și va aminti.

Dance Club GIF by Superstore

3. Apucă-te de curățenia pentru Crăciunul ce urmează

Dacă toți anii ăștia ai fost o putoare și nu ți-ai ajutat părinții la curățenie, ei bine, în timpul sesiunii o să faci o curățenie de sărbătoare, o să mergi și la vecini, la vecinii vecinilor, la rudele vecilor și tot așa, crede-ne.

stressed spongebob squarepants GIF

4. Călătorește prin țară

Acum (în sesiune), cât încă ești student și ai trenul gratis, pentru că ești și tu conștient că nu o să ai bani după facultate să te mai plimbi. Ar fi trist să te înscrii iar la facultate doar ca să te plimbi cu CeFeReu.

wes anderson GIF

5. Plânge-ți de milă

Easy, peasy! Stai în pat, la masă, pe masă, pe wc cu paharul de vin, plus 3 țigări în gură și te plângi, dar neapărat cuiva. Și îi zici „nu, dar eu nu trec”, „dar nu are rost, mai bine învăț pentru restanțe”, „dar nu am timp în 3 zile”. Și oricât ar încerca cineva să te motiveze, tu tot drama queen rămâi, dar măcar ești o drama queen în pat și cu un serial bun.

sad classic film GIF by Film Society of Lincoln Center

Dacă mai doriți niște sfaturi despre cum să vă trăiți viața, că vorba aia, „Stăm și delirăm…Te bagi?” citiți și articolul acesta, despre un comportament adecvat în bus:

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Facebook