Decorațiune hand-made, nature inspired, cu sfoară și scoarță de copac

Decorațiune hand-made, nature inspired, cu sfoară și scoarță de copac

Hello people și an nou fericit! Sperăm că perioada sărbătorilor a fost una magică și de relaxare pentru toată lumea. 🙂

Ce să și faci revine în 2020 cu un tutorial pentru o decorațiune hand-made, nature inspired, foarte simplu de făcut, ce îi va oferi locuinței voastre un vibe familial și cozy.

Veți avea nevoie de puține lucruri, ușor de obținut. Acestea sunt:

  1. Sfoară de cânepă
  2. O carte veche (preferabil într-o stare proastă și de care nu mai aveți nevoie)
  3. O bucată de scoarță de copac
  4. O bucată de hârtie de copt
  5. Aracet
  6. O foarfecă
  7. O pensula

Pașii sunt ușor de parcurs, iar noi vă vom ghida pe toată durata procesului creativ.

  1. Pentru început, veți tăia din paginile cărții trei forme de corpuri. Ele pot fi cum vreți voi, dar în acest caz, noi le-am tăiat pentru a întruchipa o familie. Un corp pentru tată, unul pentru mamă, iar celălalt pentru micuța lor fetiță.

2. Apoi veți pune formele pe bucata de hârtie de copt și veți începe să trasați conturul lor cu sfoară. În același timp ungeți toată suprafața acestora cu aracet, folosind pensula, pentru a le fixa. Hârtia de copt vă permite să dezlipiți la sfârșit creația, deoarece sfoara și hârtia folosită pentru trupuri se va întări și va căpăta stabilitate.

3. Formați membrele personajelor și ungeți-le și pe acestea cu aracet. Puteți adăuga și alte accesorii din sfoară imaginii. Așteptați câteva ore să se usuce bine.

4. Dezlipiți creația doar când sunteți sigur că e uscată bine și nu mai e umedă deloc. Dacă încercați să o dezlipiți mai repede e foarte probabil ca trupurile din foaie să se rupă, deoarce nu se vor desface ușor de pe hârtia de copt. Nu e o problemă dacă dezlipiți personajele separat.

5. Luați bucata de scoarță de copac și lipiți personajele pe ea, cu aracet, în așa fel încât să formați imaginea dorită. Așteptați din nou să se usuce bine.

6. Dacă doriți, adăugați un cârlig pentru a le putea agăța oriunde în casă.

Acesta este rezultatul final!

Sperăm că acest tutorial vă va fi de folos și vă va ajuta să vă creați singuri o decorațiune care să ofere un plus de individualitate casei voastre, sau poate chiar să dăruiți un cadou original și lucrat cu suflet unei persoane dragi.

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook
Facebook